Tutkittua tietoa arginiinista ja terveydestä

Tarjouspaketti - 50 € Tarjouspaketti - 50 € Näiltä sivuilta löydät tietoa arginiinia käsittelevistä kirjoista ja koulutuksista. Ajankohtaista tietoa löydät myös Facebook-sivuiltamme.

Arginiiniluento Järvenpäässä 13.10.2018

Järjestämme Arginiini ja hyvinvointi -luennon Järvenpäätalolla 13.10.2018 klo 11.00-14.00. Tilaisuus on kaikille avoin, ja se sopii myös ensikertalaisille. Perustiedon lisäksi käsittelemme uusinta tietoa arginiinin vaikutuksesta maksan toimintaan. Voit ostaa liput luennolle verkkokaupastamme: Arginiini ja hyvinvointi Lokakuu 13.10. 2018 Järvenpää

Arginiinikanava

Syskyn uutuutena avaamme Arginiininkanavan, joka toimii Patreonin kautta. Kanavalta löydät uusimmat arginiiniasiat lyhyiden podcastien muodossa. Julkaisemme uusia podcasteja jokaisella tasolla noin kerran kuukaudessa. Käy tutustumassa Arginiinikanavaan Patreonin sivuilla, ja valitse itsellesi sopiva taso! Become a Patron!

Arginiinikirjat

Voit tilata arginiinikirjoja helposti verkkokaupastamme tai sähkökirjoina Google Playn tai Amazon Kindlen kautta.

Uusimmat tarjouksemme:

  1. Tarjouspaketti - 50 €
  2. Tehopaketti - 60 €
  3. Arginiini ja hyvinvointi -julkaisusarja, Osa 5: Arginiini, maksa ja mitokondriot (Ennakkotilaus syksy 2018)

Arginiinikirjat ja -koulutukset perustuvat laaja-alaiseen lääketieteelliseen tietoon terveydestä ja hyvinvoinnista sekä uusimpiin lääketieteellisiin tutkimustuloksiin.